DECLARAȚIA «PARTIDULUI NOSTRU» CU PRIVIRE LA O NOUĂ CAMPANIE DE DISCREDITARE A FORMAȚIUNII POLITICE DIN OPOZIȚIE

21 Septembrie 2017 2.304

În ultimele săptămâni, structurile de apărare a legii și mass-media, controlate de regimul de guvernământ au dezlănțuit o nouă campanie de discreditare a «Partidului Nostru», folosind episoade legate de detenția persoanelor suspectate de trafic ilicit de droguri. Astfel, miercuri, 20 septembrie, postul de televiziune ”Publika” a relatat despre arestarea unui angajat al primăriei municipiului Bălți, cu titlul „Pe membrul ”Partidului Nostru”, l-au prins cu droguri”.

”Partidul Nostru” declară oficial că angajatul Primăriei Bălți, Vladislav Cotos, despre care este vorba în subiectul postului de televiziune ”Publika”, nu este și nu a fost niciodată membru al ”Partidului Nostru” și nu are nimic comun cu formațiunea politică. Aceste declarații sunt minciuni ale mass-media lui Plahotniuc și, mai ales, ale postului de televiziune sus-menționat, care a fost prins de mâna, în mod repetat, cu minciuni și bârfe cu scopul de a discredita ”Partidul Nostru”.

Noi constatăm că, structurile de apărare a legii ale Republicii Moldova și media-holdingul lui Plahotniuc lucrează asupra distrugerii opoziției politice, conform unui scenariu unic și ”cot la cot”. Acesta este unul dintre cele mai dezgustătoare exemple ale consecințelor, create de capturarea statului moldovenesc de către oligarhul Vladimir Plhotniuc.

”Partidul Nostru” este convins că, acest atac-media în adresa ”Partidului Nostru” are, de asemenea, scopul de a distrage atenția publicului de la faptele de participare directă a structurilor de stat controlate de Vladimir Plahotniuc, în tranzitul ilegal de droguri și anabolice, în cantități deosebit de mari, prin teritoriul Republicii Moldova în Federația Rusă și în alte țări.