Protestele durează de 3 zile. Renato Usatîi a mers în fruntea marșului miilor de oameni în centrul capitalei

22 Ianuarie 2016 799

Zeci de mii de protestatari de lângă Parlament au pornit marșul pe bulevardul Ștefan cel Mare și s-a unit cu manifestanții PMAN

 

”Trebuie să ne unim, pentru a obține victoria supra regimului actual. Este cert faptul că ei deocamdată nu au de gând să se dea bătuți. Dar insistența asupra alegerilor anticipate a sute de mii de oameni este la fel de sigură și incontestabilă! Astăzi patria noastră este în pericol. Și noi trebuie să fim împreună, indiferent de viziunile noastre politice. Noi suntem pur și simplu obligați să învingem regimul de guvernare.”
Astăzi ei încearcă să organizeze tot felul de provocări. Ei vor scrie că noi ne vom certa cu Dodon, că împreună cu el ne vom certa cu Platforma DA și tot felul de aberații. Tocmai acum am dat un interviu pentru ”Publica TV”, care afirmă, că în cortul nostru nr.1 chipurile se iau bani.

Propun postului Publica să lase baltă translarea noutăților, cu același succes mai bine ar arăta seriale indiene sau baletul ”Lacul lebedelor”, care cât de cât nu sunt lipsite de sens.

Voi toți sunteți aici și prea bine știți că nimeni niciodată nu a primit de la noi nici un leu! Altceva este că eu consider că sunt pur și simplu dator să-i asigur pe acești oameni veniți de departe cu un pahar de ceai și o plăcintă, e datoria mea, căci sunt un om normal de cap, spre deosebire de ei!

Știți prea bine că pentru participarea la proteste nimeni nu a primit de la noi niciodată nici un ban. Spre deosebire de ei, care împart prin sate orez și hrișcă și-i cumpără pe proștii din alte partide. Cine a fost roșu în parlament, acum este roz, cine a fost verde, la ei deja e violet. Ei ne creează nouă curcubeul moldovenesc!

Mai repet o dată – vor fi alegerile anticipate și oamenii noștri singuri se vor descurca, cine e cu socialiștii, cine e cu Usatîi, iar cine posibil e cu Ghimpu. Acum important este ca toate forțele opoziționale să fie unite și să extermine în sfârșit regimul guvernant!”