Pronosticul expertului: După următoarele alegeri „Partidul Nostru” va fi în Parlament

07 Februarie 2017 990

„Partidul Nostru” aflat în opoziție reprezintă o formațiune politică destul de puternică. La următoarele alegeri parlamentare aceasta va arăta un rezultat destul de bun și va participa activ la formarea organelor puterii.

Cu un asemenea pronostic a venit în cadrul emisiunii „PriLiudno”, de la postul de televiziune Accent-TV, cunoscutul jurnalist, publicist și comentator politic Igor Volnițchi.

„Partidul lui Renato Usatîi îl consider destul de puternic și de perspectivă. Cred că după următoarele alegeri parlamentare acesta nu doar că va fi în Parlament, dar și va avea un cuvînt de spus în perioada post-electorală, în perioada formării organelor puterii. Acum această formațiune este într-o cu totul altă situație, decît alte două partide (Partidul PAS și Platforma DA – nota redactorului). Renato Usatîi se află practic în refugiu și, din păcate, autoritățile exercită unele metode pe care nu o singură dată le-am văzut. Nu mă voi apuca să spun că acesta este un proces politic pur, dar, reieșind din ceea ce declară domnul Usatîi și avocații săi, există motive temeinice de a bănui că aceasta este anume așa. Avem toate motivele să facem asemenea concluzii”, a menționat Igor Volnițchi.
1News.md