Primarii „Partidului Nostru” au examinat dezvoltarea economică a orașelor Drochia și Cantemir la o conferință internațională

23 Noiembrie 2018 1.507

Primarii din Drochia și Cantemir, aleși din partea „Partidului Nostru”, Nina Cereteu și Roman Ciubaciuc participă la Conferința internațională a primarilor din Europa de Est. Scopul evenimentului este de a extinde proiectele Uniunii Europene în domeniul economic și energetic.

„În perioada 22-23 noiembrie în Kiev, Ucraina, am participat alături de colegii primari, semnatari ai Convenției primarilor din Țările Estice și Primarii pentru creștere economică, la Conferința cu tema Municipalitățile pentru creștere durabilă! O conferință cu tematici interesante, bune practici și schimb de experiență!”, a scris primarul de Drochia pe rețelele de socializare.

La Kiev are loc conferința regională a primarilor, la care participă peste 350 de reprezentanți ai Georgiei, Armeniei, Belarus, Azerbaidjan, Ucraina și Moldova, precum și Consiliul Europei. Evenimentul are loc în cadrul Proiectului UE, „Convenția primarilor Europei de Est”.