Primarul Drochiei, Nina Cereteu, a fost aleasă în calitate de șef al Organizației Teritoriale a „Partidului Nostru”: Nu voi dezamăgi!

07 Mai 2018 3.206

Organizația Teritorială Drochia a „Partidului Nostru” a desfășurat conferința de dare de seamă și realegeri, în cadrul căreia primarul orașului, Nina Cereteu, a fost aleasă în calitate de președinte al OT. La conferință au participat în jur de o sută de delegați.

Candidatura primarului de Drochia a fost înaintată de unul dintre delegați, care a subliniat că aceasta se bucură de o reputație impecabilă printre orășeni. Activistul a menționat că Cereteu reușește să fortifice rîndurile partidului. Delegații prezenți la conferință au fost de acord cu argumentele vorbitorului și au votat unanim pentru primarul de Drochia.

Cereteu a mulțumit activiștilor pentru încrederea oferită și a subliniat că nu va dezamăgi: „voi face tot posibilul pentru a consolida organizația și a face ca organizația „Partidului Nostru” Drochia să dețină întîietate pe țară și să obținem rezultate frumoase.

„Partidul Nostru” este prima formațiune la care am aderat eu. Ea rămîne și unica. Am demonstrat că „Partidul Nostru” este o forță. În pofida presiunilor din partea Partidului Democrat, „Partidul Nostru” continuă să meargă înainte. Știu că vă este greu tuturor, că sîntem presați, dar noi sîntem alături de voi, fapt pentru care vă mulțumesc. De fiecare dată cînd Renato Usatîi întreabă despre voi, mereu îi transmit salutări de la voi. El trebuie susținut, trebuie să fim alături de el, pentru că nici lui nu-i deloc ușor”, a declarat Cereteu adresîndu-se delegaților.

Între timp, în cadrul conferinței au fost aleși membrii Consiliului și Biroului OT precum și Comisia de revizie. Potrivit vicepreședintelui „Partidului Nostru” Nicolai Țipovici, conform statutului „Partidului Nostru”conferințele de dare de seamă privind lucrul efectuat au loc odată la patru ani. El a subliniat că OT a raportat despre activitatea din ultimii trei ani, iar printre prioritățile menționate sînt alegerile parlamentare și alegerile locale generale din 2019.

În următoarele două luni, conferințe de dare de seamă și realegeri vor avea loc în toate Organizațiile Teritoriale ale „Partidului Nostru”. Pînă acum, conducerea OT a fost aleasă la Glodeni, Basarabeasca, Sîngerei și Cantemir.