Un “kuliok” cu o pereche de cătușe și posmagi în el, în cadrul campaniei “Un kuliok pentru Dodon”

22 Mai 2020 2.313

Campania “Un kuliok pentru Dodon” continuă. Astăzi, președintele Igor Dodon a primit un pachet cu posmagi și o pereche de cătușe. Pachetul a fost dus la Președinție de Elena Grițco, membru al  Partidului Nostru, alături de câțiva colegi din formațiunea politică.

La fel ca și ieri, Președinția era înconjurată de un cordon viu de polițiști, care nu le permite oamenilor să se apropie de gard.

Elena Grițco l-a rugat pe unul dintre ei să se legitimeze. Bărbatul i-a spus că poate să o facă dacă merge cu el la inspectorat, acolo unde are actele. 

Grițco a lăsat pachetul într-un copac și s-a adresat șefului statului. 

“Domnule președinte, campania “kuliokul” continuă. V-am adus un cadou din partea mea și a tuturor celor care s-au săturat de dvs. Din partea mea și a cetățenilor Republicii Moldova, las acest pachet aici lângă copac”, a spus Elena Grițco în care a pus posmagi și o pereche de cătușe.

“Dacă tu nu te gândești la noi, ne gândim noi la tine. Igor Nicolaevici, ți-am adus un pachet cu posmagi ca să-i mănânci acolo unde ți-e locul, adică la pușcărie. Și, un moment foarte important: perioada de valabilitate a posmagilor este 15 august. Vă rugăm să-i mâncați la timp”, a declarat Elena Grițco.

Amintim că liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a  lansat o campanie intitulată “Un “kuliok” pentru Dodon”, în care i-a îndemnat pe oameni să-i aducă șefului statului pungi similare celei cu bani pe care i-a oferit-o Vlad Plahotniuc și despre care primarul de la Bălți spune că a devenit simbilul corupției în Moldova. El a făcut declarația luni după ce deputatul Iurie Reniță a prezentat o imagine video în care Vlad Plahotniuc îi transmitea lui Dodon o pungă cu bani pentru salarizarea celor de la PSRM.