Concert de sărbătoare la Glodeni: Numele lui Renato Usatîi întîmpinat cu ovații

23 Noiembrie 2018 4.934

Miercuri, 21 noiembrie, orașul Glodeni și-a sărbătorit hramul. Alături de locuitorii centrului raional, la manifestările dedicate sărbătorii a participat și conducerea „Partidului Nostru”, în persoanele vicepreședinților Dumitru Ciubașenco, Elena Panuș și Elena Grițco.

În cadrul concertului organizat cu prilejul sărbătorii, primarul orașului Stela Onuțu, și-a felicitat pămîntenii, urîndu-le fericire și bunăstare. La rîndul său, viceprimarul „Partidului Nostru” Dumitru Ciubașenco a transmis cuvintele de felicitare din partea lui Renato Usatîi:

„Din numele lui Renato Usatîi, vă felicit cu ocazia sărbătorii hramului! Renato vă duce dorul tuturor, el vă iubește enorm, pe mulți dintre voi vă cunoaște personal și vrea cît mai rapid să revină acasă, să vină la voi!”, a spus Ciubașenco.

Dumitru Ciubașenco a menționat, de asemenea, că „Stela Onuțu este mîndria noastră și a făcut foarte multe pentru oraș. Să-i urăm noi realizări și atingerea unor noi culmi pentru binele nostru tuturor. Fie ca în inimile noastre, în pofida temperaturii de afară, să fie mereu cald și vesel!”, a felicitat Dumitru Ciubașenco locuitorii orașului.