Guvernul Moscovei i-a invitat pe primarii ”Partidului Nostru” la Tîrgul de Crăciun

16 Decembrie 2016 1.042

Un șir de primari, reprezentanți ai ”Partidului Nostru” la intvitația Guvernului Moscovei participă la un eveniment cheie din programa de Crăciun din Moscova – tîrgul tradițional din Moscova. Despre acest lucru a anunțat primarul Bălțiului, președintele ”Partidului Nostru” Renato Usatîi.

 

”La invitația guvernului Moscovei, prietenilor noștri, noi participăm la Tîrgul de Crăciun, împreună cu primarii noștri. Menționez că este o deplasare. În cadrul evenimentului vom discuta detaliile colaborării dintre orașele Rusiei și a Moldovei, în care posturile de primar îi ocupă reprezentanții ”Partitului Nostru”, a declarat ieri Usatîi. Împreună cu el în capitala Rusiei la moment se află primarul orașului Vulcănești Victor Petrioglo, vice-primarul Făleștiului Olega Pastrama, primarul orașului Glodeni Stela Onuțu și primarul de la Dondușeni Ivan Belciug.

În cadrul unei intervenției live pe Facebook, care a avut loc ulterior, împreună cu Renato Usatîi și primarii ”Partidului Nostru”, omologii lor din Riga i-au felicitat pe cetățenii Moldovei cu sărbătorile de iarnă. Întîlnirea neformală între primarii din Moldova și Letonia a avut loc la expoziția tîrgului.

”Este plăcut faptul că aici se află atît de mulți prieteni ai noștri, care sunt cei mai buni și cei mai buni parteneri ai noștri. Vă sunt recunoscător, prieteni, pentru faptul că sunteți mereu cu noi”, a declarat vice-primarul orașului Riga Maxim Tolstoi.

Cel mai mare festival din Moscova ”Aventura de Crăciun” s-a început vineri, pe 16 decembrie. Evenimentul dat are loc în capitala rusească deja a patra oară. La tîrg sunt prezenți cei mai buni producători din pest 40 de regiuni ai Rusiei și 15 țări – Belgia, Italia, Cehia, Letonia, Mexic, Peru, Serbia, Maroc și alții.