Poliția și ”Publika TV” au încercat să-i provoace pe protestatarii de la mintigul în susținerea lui Usatîi

02 Decembrie 2016 887

În timpul mitingului în susținerea lui Renato Usatîi și a deținuților politici la judecătoria Rîșcani, colaboratorii poliției, care au înconjurat judecătoria, au încercat să-i provoace pe protestatarii la dezordine.


În momentul, cînd protestatarii au încercat să atragă atenția echipei de filmare a postului de televiziune plahotniucist ”Publika”, asupra votării rezoluției contra represiunilor politice dezlănțuite de către regimul de la guvernare împotriva opoziției, o grupă de polițiști l-au înconjurat pe vice-președintele ”Partidului Nostru” Nicolai Țipovici. Secvențele video înregistrate de către jurnaliștii, prezenți la protest, arată cum o grupă de colaboratori ai poliției fără nici-un motiv au început să-l împingă pe Țipovici.

Membrii ”Partidului Nostru” au sărit în apărarea lui Țipovici și i-au calmat pe protestatarii, evitînd astfel o eventuală încăierare. Membrii ”Partidului Nostru” sunt convinși în faptul că acest incident a fost provocat doar cu un scop, pentru a-i discredita pe protestatari.