SE CONFIGUREAZĂ O ECHIPĂ UNICĂ PENTRU PRIMĂRIA DONDUȘENI. ACEASTA PREZINTĂ PROIECTE DE ANVERGURĂ DESTINATE ORAȘULUI

30 Octombrie 2019 1.641

“Ne vom implica în diferite proiecte pentru a atrage investiții în orașul nostru ca să putem soluționa cât mai multe probleme”. O spune Marina Ceremuș, cea care va ocupa un fotoliu de viceprimar de Dondușeni, în eventualitatea obținerii victoriei în alegeri de către candidatul Partidului Nostru pentru fotoliul de primar, Ivan Belciug. Anunțul a fost făcut chiar de către acesta într-o înregistrare video, pe Facebook.

“Marina Ceremuș, candidat la funcția de viceprimar al orașului. Este o persoană capabilă. Unde o să fie greu, o să o ajut pentru a mă susține în dezvoltarea orașului nostru”, a declarat Belciug.

Ceremuș a afirmat la rândul său că este pregătită să facă față tuturor provocărilor și că se va axa în primul rând pe soluționarea problemelor din domeniul social.

“Fiind mamă, consilier și locuitor al orașului, cunosc toate problemele oamenilor și cum pot fi soluționate. După victoria noastră în alegeri, prioritatea mea numărul unu vor fi chestiunile din domeniul social, cele care privesc familiile defavorizate, cu mulți copii și tineretul. Ne vom implica în diferite proiecte pentru a atrage investiții în orașul nostru, pentru soluționarea acestor probleme.”

La finalul înregistrării, Belciug și Ceremuș au îndemnat oamenii să iasă masiv la vot în data de 3 noiembrie, pentru a obține victoria împreună. Se pare însă că el deja se bucură de susținerea locuitorilor orașului, lucru care reiese dintr-o altă postare, făcută pe aceeași rețea de socializare. Într-o înregistrare video, două mămici au ținut să-i mulțumească pentru inițiativa din precedentul mandat de a oferi o indemnizație unică la nașterea copiilor. Suportul material este distribuit din 2017 și a fost majorat de la 500 la o mie de lei.

“Anul acesta am devenit mămică a doua oară și am fost plăcut surprinsă prin faptul că mi-a fost acordat un ajutor material, destinat mamelor din orașul nostru. Este un proiect al administrației publice locale, în persoana domnului Belciug și este foarte binevenit acest lucru, pentru că este un suport financiar de mare valoare pentru noi, mamele, mai ales că avem necesități mari odată cu venirea pe lume a bebelușilor. Vă mulțumim, vă dorim mult succes și vreau ca și pe viitor să implementați astfel de proiecte, foarte apreciate de popor. Este plăcut atunci când aleșii poporului își amintesc de oameni”, a spus una dintre femei.

“Este foarte bravo domnul primar. Îi urăm să aibă parte de realizări frumoase în continuare, dumnealui și echipei pe care o conduce. Le mulțumim și consilierilor pentru că au susținut acest proiect, care este de mare ajutor mămicilor”, a spus cealaltă femeie.

Ivan Belciug se poate lăuda și cu alte realizări importante în primul mandat. El spune că ține să continue însă și lucrurile începute, printre care se numără modernizarea apeductului, proiect în care s-a investit deja un milion și jumătate de lei, dar și reconstrucția Stației de Epurare din Dondușeni.