Susținem echipa „Zaria”! Astăzi, 25 mai – meci grandios, finalul Cupei Moldovei!

25 Mai 2016 983

În cel mai important meci al acestui sezon, „Zaria” se va confrunta pentru unul dintre cele mai prestigioase trofee ale țării noastre. Toți la fotbal! Transmisiunea directă a jocului o puteți vedea la postul de televiziune BTV: btv.md/online,, precum și pe site-ul nostru Ru1.md și pe canalul oficial al lui Renato Usatîi în YouTube.

 

Echipa clubului de fotbal din Bălți „Zaria” pentru a doua oară în istoria sa a ieșit în finala Cupei Moldovei. În sezonul 2010/2011, echipa bălțeană de atunci, „Olimpia”, a ajuns pînă în finală, dar a pierdut în fața echipei „Iskra-Stal” din Rîbnița cu scorul de 1:2. Bălțenii speră că de această dată, norocul va fi de partea lor și echipa capitalei de nord, care a evoluat superb în turneu, va putea cuceri primul său trofeu!
Bătălia va fi grea, ori în această întîlnire, pe lîngă cupă va fi pusă în joc și biletul de participare în Liga Europei. „Zaria” s-a pregătit intensiv pentru această întîlnire a sezonului. La acest meci vor veni și în jur de două mii de susținători din Bălți, cărora li s-a asigurat transport gratuit pînă la Chișinău. Cheltuielile pentru transport și bilete și le-a asumat Fundația „Renato Usatîi”.

Lupta va fi și mai excitantă, pentru că, pînă acum, statistica întîlnirilor personale între echipa din Bălți și campionul actual al țării a fost în defavoarea bălțenilor. Bătălia cu „vulturii” a avut loc de 21 de ori și au cîștigat de doar trei. „Milsami” i-a învins pe fotbaliștii „din nord” de 12 ori, iar șase întîlniri s-au încheiat la egal. Dar în acest sezon „Zaria” a demonstrat un progres impunător. Totul vorbește despre faptul că „Zaria” a adunat un colectiv de luptă care a demonstrat că poate lupta cu demnitate în fața oricărui concurent.

Astăzi, 25 mai – susținem echipa „Zaria”! Le urăm bălțenilor succes în întîlnirea ce urmează și o victorie bine-meritată!

Deseară, la 20.00 – toți pe stadionul „Zimbru” din Chișinău! Să luăm Cupa!