Șoferii din întreaga țară claxonează împotriva lui Dodon

10 August 2020 2.064

Acțiunea ”Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” a cuprins întreaga țară. Sute de automobiliști dau curs zilnic apelului membrilor și simpatizanților Partidului Nostru și semnalizează, pentru a-i arăta șefului statului adevărata atitudine a cetățenilor față de el.
Acțiunea s-a desfășurat cu succes la Fălești, iar drept dovadă stau imaginile video postate pe Facebook.
”Ne bucură nespus de mult că cetățenii au o reacție pozitivă, claxonează și își exprimă neîncrederea față de Igor Dodon. Asta înseamnă că sondajele pe care ni le afișează Dodon la posturile lui de televiziune sunt umflate, iar rezultatele reale le vedem aici”, a menționat unul dintre organizatorii flashmob-ului.

Neîncrederea față de președinte și-au demostrat-o și automobiliștii care au trecut prin Hîncești.

La Dondușeni și Strășeni au claxonat activ atât șoferii de autoturisme, cât și cei de camioane de mare tonaj.

Au răspuns apelului membrilor și activiștilor Partidului Nostru și automobiliștii din raionul Briceni.

”Continuăm acțiunea ”Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” în orașul Lipcani. Șoferii ne susțin și semnalizează”, a menționat o activistă.
Sondajul popular s-a desfășurat și în municipiul Orhei.

Șoferii din Ialoveni, de asemenea, au arătat că sunt împotriva actualului președinte.

Videoclipurile postate în mediul online adună mii de vizualizări comentarii de susținere ale celor care le accesează. Amintim că membrii și simpatizanții Partidului Nostru au decis să organizeze un astfel de flashmob pentru a-i arăta șefului statului, Igor Dodon, adevărata atitudine a cetățenilor față de el, dar și pentru a-i dovedi că sondajele pe care le prezintă nu sunt altceva decât un fals.