„Cum Plahotniuc rezolvă problemele. Renato Usatîi a publicat o parte dintr-o discuție a „coordonatorului”

04 Octombrie 2016 1.163

Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a făcut publică o parte dintr-o discuție despre „cum Plahotniuc rezolvă problemele”. În aceasta se aude cum „coordonatorul” coaliției de guvernare, oligarhul Vladimir Plahotniuc, dă anumite indicații persoanei cu care discută. Acesta îi spune interlocutorului că „arde” fundul și să-și imagineze ce s-ar întîmpla dacă „dosarul” s-ar întoarce înapoi.
„Voi pune doar un fragment ca să vedeți cum Plahiș (ru1.md Plahotniuc) se comportă la ședințele de planificare, ca să aveți o impresie”, a spus Renato Usatîi în cadrul unei adresări video online pe pagina sa de Facebook. „Plahotniuc va înțelege foarte bine despre ce este vorba”, a mai spus liderul PN.

În fragmentul pe care l-a publicat Renato Usatîi, Plahotniuc spune: „Spune-i lu acela liniștit, hai liniștit, nu ne interesează pentru că aici ne arde c*uru. Și acum numai închipuieţi că se întoarce dosarul înapoi, tu îţi închipui ce scandal o să fie în ţară? Aici o să se fie toţi, şi Ministerul de Interne, şi Ministerul Afacerilor Externe, şi procurorul general. Mie personal nu-mi trebuie chestia asta, eu o să fac totul ca sa se liniştească”.
Renato Usatîi a menționat că este curios să vadă cum se va comporta Procuratura Generală atunci cînd toate aceste înregistrări vor fi publicate oficial.

„Toate acestea o să devină „proprietate publică”. De aceea Plahotniuc mă atacă pe mine cel mai mult dintre toți politicienii. Cîteodată îl mai atinge și pe Andrei Năstase din Platforma DA, dar real, cel mai mult pe mine. Înțelege că eu nu-i sînt pe puteri și de aceea va face totul pentru a mă distruge. Dar „Puterea e în adevăr!”. Eu voi merge pînă la capăt”, a mai spus Renato Usatîi.