Persoane necunoscute au fost văzute dând foc la haine, în ușa primarului din Merenii Noi

22 Ianuarie 2021 1.014

 

Ofițerul de presă a IP Anenii Noi, Olesea Gherman, a declarat pentru COTIDIANUL că poliția din Anenii Noi a fost sesizată privind faptul că persoane necunoscute au dat foc la haine în ușa apartamentului primarului din Merenii Noi, încercând s-o incendieze.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă, care a depistat edilul în stare inconștientă. Primarul, Andrei Druzi, a fost transportat la spitalul raional Anenii Noi, pentru îngrijiri medicale. Actualmente, el se află în afara oricărui pericol.

Anterior, primarul din satul Merenii Noi, Anenii Noi, a anunțat că a intrat în greva foamei în semn de protest față de fărădelegile comise de unii consilieri. Andrei Druzi acuză aleșii locali de blocarea tuturor inițiativelor sale pentru a-i sabota activitatea și într-un final, pentru a-l discredita în fața sătenilor, care și-au dat votul pentru el la alegerilor locale din 2019.

Andrei Druzi a declarat că, de fapt, conflictul a început de la o întreprindere municipală, pentru care aleșii locali au cerut efectuarea unui audit. În urma verificărilor, directoarea întreprinderii a demisionat, iar acum activitatea acesteia este blocată, se spune într-un comunicat de presă al Partidului Nostru, formațiune din partea căreia primarul a candidat la alegerile locale din 2019.