ATACURI JOSNICE ÎN AJUNUL TURULUI DOI DE SCRUTIN LA FĂLEȘTI. SOCIALIȘTII FOLOSESC PR-UL NEGRU PENTRU A-L DENIGRA PE CANDIDATUL PARTIDULUI NOSTRU

29 Octombrie 2019 3.774

La câteva zile până la desfășurarea celui de-al doilea tur al alegerilor locale, socialiștii folosesc din nou PR-ul negru, atacând nu doar concurenții, ci și familiile acestora. Ținta campaniei denigratoare a devenit candidatul Partidului Nostru pentru Primăria Fălești, Alexandr Severin.

Potrivit acestuia, informații false despre el sunt distribuite prin intermediul unor site-uri dubioase și conturi false de Facebook. Textele mincinoase sunt preluate mai apoi și tirajate de către membrii și simpatizanții PSRM. Această metodă a fost aplicată în privința lui Alexandr Severin, dar și a soției lui.

Severin era acuzat că a ridicat un ajutor material în sumă de 25 de mii de lei din partea Consiliului Raional și al celui Orășenesc. În replică, Severin a explicat că a primit banii pentru a-și aduce în țară tatăl decedat în Portugalia și că ajutorul material a fost oferit cu voturile tuturor consilierilor, inclusiv cu ale socialiștilor.

„Nu știu cine trebuie să fii pentru ca de dragul alegerilor în Fălești să acționezi atât de murdar și agresiv, speculând pe memoria părinților mei care nu mai sunt în viață”, a spus revoltat Alexandr Severin.

El le-a cerut locuitorilor orașului să participe activ la vot în data de 3 noiembrie, accentuând că, în primul tur, absenteismul, în special al tinerilor, a fost unul accentuat. Totodată, Severin le-a amintit oamenilor că Mihail Nanii, înaintat de PSRM pentru funcția de primar la Fălești, a candidat în 2011 din partea Partidul Comuniștilor, iar în 2015 din partea Partidului Democrat. Acum acesta este candidatul PSRM. “Concluziile vi le faceți Dvs.”, a spus Alexandr Severin, în adresarea sa către alegători.