Ilian Cașu: Partidul Nostru este într-o formă de luptă politică excelentă pentru a înregistra un rezultat foarte bun la anticipate în acest an

05 Februarie 2021 1.634

lian Cașu, unul din fruntașii Partidului Politic Partidul Nostru afirmă că formațiunea din care face parte este într-o formă de luptă politică excelentă pentru a înregistra un rezultat foarte bun la anticipate în acest an. El a adăugat că, în prezent, Partidul Nostru își întărește rândurile cu membri noi și, totodată, completează rezerva de cadre – un proiect anunțat în campania pentru prezidențiale de liderul partidului, Renato Usatîi.

“Acesta constă în colectarea de CV-uri de la persoane cu calificări profesionale în diferite domenii pentru a fi ulterior încadrate în funcții de administrare în stat. Și nu în ultimul rând, echipa Partidului Nostru este într-o formă de luptă politică excelentă pentru a înregistra un rezultat foarte bun la anticipate în acest an”, a declarat Ilian Cașu, într-un interviu, oferit în exclusivitate site-ului de știri punctul pe i.

Politicianul a spus și care sunt criteriile ce vor sta la baza formării unei majorități cu participarea Partidului Nostru.

“Partidul Nostru, cu siguranță, va accede în următorul parlament și va juca un rol hotărâtor în formarea noii majorități parlamentare. Modernizarea țării, dictatura legii, crearea MOSSAD-ului moldovenesc pentru combaterea corupției la vârful structurilor de stat, vor constitui principalele criterii pentru formarea unei majorități cu participarea Partidului Nostru.”

Ilian Cașu a mai declarat că Partidul Nostru, care, deși este în opoziție, se poate lăuda cu o reprezentanță bună în teritoriu, va înregistra un rezultat pe măsura așteptărilor și la alegerile parlamentare anticipate.

“Cetățenii care ne susțin optează cu tărie pentru alegeri anticipate. Este dreptul lor fundamental. Ei văd în el un instrument democratic de a curăța parlamentul de hoți și bandiți. Ne confruntăm cu o situație de-a dreptul revoluționară: marea majoritatea a cetățenilor nu mai vor să fie furați de hoții din parlament, iar hoții vor în continuare să fure cetățenii. Echipa Partidului Nostru are deplina încredere în cetățenii Moldovei că se va reuși curățarea parlamentului de hoți la scrutinul anticipat din acest an”, a declarat Ilian Cașu, care a adăugat că actualul parlament trebuie să plece în istorie pentru că reprezintă o investiție a oligarhilor penali prin intermediul controversatului vot mixt.

“Acest parlament este incapabil să facă legi în interesul cetățeanului și al interesului național. Legile care au fost votate de către majorități informale servesc intereselor corupte de grup. Unicul lucru care l-a reușit actualul parlament este majorarea indemnizațiilor deputaților la propunerea lui Vladimir Cebotari (PD/Pro-Moldova). Acest parlament trebuie dizolvat. Cât mai urgent. Aceasta și vor cetățenii Moldovei.”
Interviul integral îl puteți citi aici: INTERVIU EXCLUSIV // Vicepreședintele PN, Ilian Cașu despre situația politică din țară, alegeri anticipate și rolul formațiunii în următorul legislativ