Partidul Nostru, alături de protestatari. Elena Grițco: Asistăm la aceleași metode folosite de Plahotniuc. Trebuie să le arătăm celor care votează ilegal că nu cedăm și vom merge până la capăt

17 Decembrie 2020 1.123

“Asistăm la aceleași metode folosite de Plahotniuc. Trebuie să le arătăm celor care votează ilegal că nu cedăm și vom merge până la capăt.

Protestele sunt unica soluție”, a declarat Elena Grițco, unul dintre liderii Partidului Nostru, prezent la protestul din fața Parlamentului. 

“Ne-am alăturat cetățenilor RM care au avut de suferit din cauza acestei guvernări. Partidul Nostru deja de 6 ani de zile protestează.

Când noaptea s-au votat legi, am fost alături de cetățeni. Astăzi, asistăm la aceleași metode folosite de Plahotniuc.

Trebuie să ne mobilizăm și să nu le permitem să-și bată de noi, toți cetățenii RM. Trebuie să luptăm pentru țara noastră, trebuie să luptăm pentru Moldova. 

Unica soluție e să ieșim toți la protest, să ne mobilizăm, să le arătăm celor care votează legi într-un mod ilegal că nu cedăm și vom merge până la capăt. 

Suntem obligați să ne apărăm țara pentru că suntem cetățenii ei. Așteptăm prostituatele din Parlament să ne explice ce au votat azi noapte“,

a spus revoltată Elena Grițco. 

Ilian Cașu, un alt fruntaș al Partidului Nostru, de asemenea, a îndemnat cetățenii să se alăture grupului de oameni prezenți în fața clădirii Legislativului.

El a menționat că protestul este singurul instrument al oamenilor în lupta cu hoții. De asemenea, Ilian Cașu a îndemnat cetățenii să nu se lase dezbinați

pe diferite criterii și, indiferent de etnie sau limba vorbită, să se unească împotriva “hoților și tâlharilor care ne fură pe toți la fel.”

“Am fost dintotdeauna diferiți, dar astăzi avem un scop comun. Trebuie să nu unim împotriva hoților care s-au baricadat în parlamentul țării.

Am scăpat de kuliok în 15 noiembrie, dar trebuie să facem al doilea pas și conform articolului doi din Constituție, care spune că puterea aparține poporului,

să cerem demisia acestei puteri care își bate joc de cetățeni. Sunt convins că în zilele următoare o să scăpăm de hoți.

Sunt convins că în curând vom vedea primii polițiști care se vor solidariza cu oamenii și vor pune căștile și bastoanele pe asfalt”, a spus Ilian Cașu într-un discurs rostit în fața manifestanților.

Vrej Martirosian, un alt membru activ al Partidului Nostru, a îndemnat tinerii să se alăture protestatarilor.

“Mă adresez tuturor celor care privesc acest live: Odată ce vom protesta doar pe Facebook, această țară nu are viitor.

Trebuie să ne unim și când vom fi mulți, ei vor avea frică de popor. Cerem anticipate!”, a spus Martirosian.

Protestul fermierilor, care au venit cu tractoarele în fața Parlamentului pentru a bloca un proiect de lege menit să-i ducă la faliment,

s-a transformat în unul al tuturor cetățenilor după ce deputații PSRM, P.ȘOR și Pentru Moldova au votat cu încălcarea tuturor procedurilor mai multe legi importante printre care și cea a bugetului de stat. În acest moment, agricultori au blocat bulevardul central al Capitalei.