Autoritate uluitoare pentru Renato Usatîi la Fălești – „În februarie vom pedepsi toți deputații și miniștrii!”

10 Noiembrie 2018 3.366

Astăzi, 10 noiembrie, echipa „Partidului Nostru”, sub conducerea vicepreședinților Elena Panuș, Ilian Cașu și Elena Grițco a vizitat raionul Fălești. Împreună cu consilierii orășenești și cei raionali, activiști și susținători ai partidului, au fost organizare sute de discuții interesante și constructive cu oamenii simpli din satul Scumpia, dar și orașul Fălești.

La fel ca în toată țara, oamenii sînt total dezamăgiți de actuala clasă politică și au încredere doar în „Partidul Nostru”, precum și o simpatie și dragoste enormă pentru liderul de opoziție Renato Usatîi. În această privință, Ilian Cașu a scris pe pagina sa de Facebook următoarele: „Cu lumea bună din Scumpia, Fălești despre hoții care zilnic îi fură. Oamenii știu bine cine sunt ei și ce trebuie de făcut ca Moldova să scape de hoți”.

Fălești este orașul de baștină a lui Renato Usatîi. Iar locuitorii orașului știu despre principialitatea, sinceritatea și sîrguința acestuia. Indubitabil, aici autoritatea liderului PN și a întregii formațiuni este colosală. Oamenii așteaptă cu nerăbdare întoarcerea lui Renato: „O mulțime de cuvine calde și spuse din inimă pentru Renato Usatîi am auzit astăzi. Locuitorii din Fălești îl iubesc și îl așteaptă acasă”, a scris Elena Grițco pe pagina sa de Facebook.

La rîndul său, Elena Panuș a menționat că înțelepciunea moldovenească trezește doar cuvinte de respect. Vicepreședintele formațiunii a citat-o pe tanti Lidia în vîrstă de 70 de ani din satul Scumpia: Deputații și miniștrii ne cred de proști, dar noi o să le arătam în februarie cine e prost și cine nu”.

Eduard Pleșca: Împreună cu echipa PN vom transforma orașele!

Tot astăzi, „Partidul Nostru” a plantat peste zece arbuști în centrul orașului Fălești, fiind vorba de tuia, care vor bucura de acum înainte locuitorii și vizitatorii centrului raional.

Arbuștii plantați reprezintă încheierea proiectului privind reconstrucția străzii centrale din Fălești – anume aici a fost pus pavajul oferit în dar de către Renato Usatîi. Trebuie de menționat că bugetul pentru pavare a fost alocat la insistența consilierilor orășenești ai „Partidului Nostru”. La fel, grație activității consilierilor formațiunii lui Renato Usatîi, au apărut noi locuri de parcare și adevărate trotuare, care pînă acum erau într-o stare deplorabilă. Aceste schimbări au fost îndeosebi apreciate de părinți și copiii acestora, care merg zilnic spre școala din apropiere.