„Oligarhii moldoveni, se tem de Sărbătoarea Victoriei la fel ca naziștii”

21 Iulie 2016 809

Declarația partidului politic „Partidul Nostru”

 

Regimul oligarhic care a capturat Moldova a luat o nouă decizie pentru a semăna discordie în societatea moldovenească. De această dată, ei au decis să unească sărbătorirea Zilei Victoriei din 9 mai, una dintre cele mai importante și îndrăgite sărbători de către concetățenii noștri, cu o altă sărbătoare – Ziua Europei.

„Partidul Nostru” consideră aceste acțiuni în calitate de provocări, încercare de a mușamaliza sărbătorirea Marii Victorii, precum și tentativă de a pune oamenii cap în cap. În primul rînd, oricît ar fi de straniu ei plasează cursul lor proeuropean de guvernare în opoziție cu valorile naționale.

De ce regimul lui Plahotniuc-Ghimpu se teme atît de mult de Ziua Victoriei? Pentru că aceasta nu este victoria lor. Aceasta este victoria poporului pe care ei îl fură zilnic, îl mint, și de fapt, încearcă să-l distrugă.
Așa-numiții liberali și democrați sînt gata să calce în picioare memoria despre eroii noștri, veteranii-frontiști, anume pentru că se tem că urmașii lor ar putea să demonteze regimul oligarhic. Ei mereu au încercat să elimine din memoria poporului orice exemplu de noblețe, vitejie și sincer patriotism.

Am văzut deja destule încercări de a ceda țara noastră așa-numitor parteneri occidentali – sînt distruse ramurile industriale și agricole strategice. Se distruge tot ceea ce părinții și buneii noștri au refăcut din ruine în anii de după război.

Noi vă spunem: „Ajunge!” V-ați bătut joc destul! Ajunge batjocurii din partea reprezentanților oligarhiei, și a „polițailor de serviciu” în rîndurile opoziției fictive!

Ați depășit limita! Se poate captura prin raider întregul business, toate instituțiile statului și organele de drept, dar e imposibil să faci asta cu memoria poporului!

„Partidul Nostru” își exprimă disprețul față de această putere autoproclamată și sîntem solidari în această privință cu întreg poporul multinațional moldovenesc!