Adresarea „Partidului Nostru” către alegătorii din Chișinău, în legătură cu alegerile primarului general

17 Mai 2018 1.747

Stimați chișinăuieni!

Duminică, 20 mai, vor avea loc alegerile primarului general al municipiului Chișinău. „Partidul Nostru” nu și-a înaintat la aceste alegeri un candidat propriu. Noi am luat decizia de a ne concentra eforturile asupra alegerilor primarului de Bălți, care vor avea loc în aceeași zi. Dar asta nu înseamnă că sîntem indiferenți de ceea ce se întîmplă în capitala țării.

Îndemnăm chișinăuienii să participe activ la alegeri, să-și utilizeze votul pentru a lovi dur, în capitală, în regimul uzurpator al lui Plahotniuc, care a capturat Moldova. Din partea noastră, noi facem tot posibilul pentru a face același lucru și în „capitala de nord”, unde mafia de la Chișinău și slugoii locali ai acesteia încearcă să comită un atac raider asupra întregului oraș.

Chișinău și Bălți trebuie să rămînă zone libere de regimul lui Plahotniuc. Alegerile primarilor în aceste orașe trebuie să fie un fel de referendumuri „anti-Plahotniuc”, privind exprimarea neîncrederii guvernării antisociale, care nu poate fi numită altfel decît ocupaționistă.

Partidul Democrat, în pofida așa-zisei sale „puteri”, nu a găsit printre miile de susținători ai săi două persoane care să fi fost înaintați în calitate de candidați la funcția de primari în Chișinău și Bălți. Înțelegînd că nu are nicio șansă de a învinge în mod cinstit la aceste alegeri, această grupare criminală organizată a decis să acționeze prin „interpuși” – candidați și spoileri, înaintați de alte partide sau în calitate de independenți, în realitate fiind nimic altceva decît candidații lui Plahotniuc. Numele lor sînt cunoscute, iar aceste nume trebuie tăiate – simbolic, nu în sensul direct al cuvîntului – din buletinele de vot.

Noi nu îndemnăm la boicotarea alegerilor sau la deteriorarea buletinelor. Noi îndemnăm toți concetățenii conștienți să meargă masiv la secțiile de vot pentru a spune „NU!” candidaților lui Plahotniuc, indiferent dacă, formal, aceștia sînt de stînga, de centru sau de dreapta, „pro-occidentali” sau „pro-ruși”. Noi vă îndemnăm să faceți alegerea în favoarea oricărui candidat care luptă în mod real cu regimul mafiotic.

Interesul strategic de bază pentru toți cetățenii Moldovei, indiferent de preferințele politice și geopolitice ale acestora, a apartenenței politice sau naționale, constă în eliberarea Patriei noastre de bandiții care au capturat-o. Dacă acești gangsteri vor uzurpa și în continuare puterea, batjocorind întreaga țară, atunci nimeni nu mai are niciun fel de viitor în aceasta.

Votarea împotriva regimului lui Plahotniuc este unica alegere corectă. Ea trebuie luată la 20 mai!

Chișinău, 17 mai 2018.