Noua ediție a ziarului ”Puterea e în adevăr” a ajuns la oameni

25 August 2020 1.095

Activiștii ”Partidului Nostru” au început distribuirea în Chișinău a noii ediții a ziarului ”Puterea e în adevăr”, recent scoasă de sub tipar. Astfel, în toate sectoarele Capitalei sunt instalate corturi unde este împărțită publicația și oferite informații și răspunsuri la întrebările cetățenilor. Totodată, ziarul este distrubuit în toate raioanele țării.
Numărul curent conține articole și știri despre cele mai recente și importante evenimente – lupta împotriva epidemiei de coronavirus, acțiunea națională ”#RenatoUsatîiPreședinte”, în care mii de oameni îl îndeamnă pe primarul de Bălți să candideze la funcția de șef al statului, decizia Curții Europene a Drepturilor Omului privind retragerea ilegală a partidului ”Patria” din alegerile parlamentare din 2014, cap de listă al căruia a fost Usatîi.
O serie de materiale sunt dedicate agendei naționale a luptei împotriva COVID-19, elaborate de către Renato Usatîi. Alte câteva articole relatează despre activitatea liderului ”Partidului Nostru” în calitate de primar al municipiului Bălți.
La subiectul justiție autorii descriu cum, la indicația președintelui Dodon, pe numele lui Renato Usatîi a fost fabricat un dosar penal, în care este acuzat că ar fi implicat în spălarea milioanelor de dolari din Rusia prin băncile moldovenești. Tot aici se dezvăluie cum Dodon a preluat controlul asupra schemelor de contrabandă cu țigări, create pe vremea lui Plahotniuc, dar și modul în care Usatîi a zădărnicit planurile lui Dodon de acaparare a sistemului judiciar. De asemenea, cititorii pot afla de ce în republica Moldova este imposibil de a restabili ordinea de drept fără o Lege a lustrației. și de ce ordinea în Moldova nu poate fi restabilită fără lustrație.
Varianta electronica a ziarului ”Puterea e în adevăr” poate fi găsită pe site-ul pnru.md.