Nicolai Ţipovici: «Puterea se teme de noi, deoarece ţara s-a unit!»

24 Ianuarie 2016 829

Vice-preşedintele „Partidului Nostru” s-a adresat către zecile de mii de manifestanţi cu îndemnul la solidaritate

 

Stimaţi prieteni! Cu toţii suntem am venit aici la îndemnul inimii. Noi nu putem trăi într-o ţară capturată, și acest fapt ne-a solidarizat. Îi văd aici pe colegii mei – lucrători de la Calea Ferată. Eu ştiu că ei sunt impuşi să iasă la miting pentru a susține guvernarea, Partidul Democrat. Am lucrat şi eu la calea ferată, de la simplu însoțitor de vagon până la funcții de conducere. Ştiu că Plahotniuc vede în calea ferată doar fier vechi şi nimic mai mult!

Ştiu că deja de patru luni nu aţi primit salariul. Recepționez zilnic sute de apeluri telefonice. Oamenii sună şi plâng, nu au cu să-şi trimită copiii la şcoală, să le cumpere o tartină sau o chiflă. Veteranii sunt nevoiţi să-şi vândă medaliile. Şi vinovaţi de toate acestea sunt cei care au ruinat ţara, și cel mai mult – Plahotniuc!

Stimaţi prieteni! Avem în ţară mai multe naţionalităţi. Iar acum cu toţii am reuşit să ne unim. Noi spunem „nu” puterii şi pledăm pentru alegerile anticipate, pentru ca fiecare să-şi poată face propria alegere!

Guvernanții se tem de una. Ei au frică că ţara s-a unit! Şi noi trebuie să fim uniţi. Atât timp cât suntem uniţi, vom fi de neînvins!