Lalele și urări de bine din partea lui Usatîi – „Partidul Nostru” a felicitat locuitoarele orașului Bălți cu ocazia zilei de 8 Martie

07 Martie 2018 2.375

În ajunul Zilei Internaționale a Femeilor, Renato Usatîi a felicitat femeile orașului Bălți cu ocazia sărbătorii de primăvară. Dis-de-dimineață, Nicolai Grigorișin împreună cu activiștii bălțeni ai „Partidului Nostru” au întîmpinat locuitoarele orașului Bălți cu lalele în mîini – ele au primit flori și cele mai calde cuvinte din partea liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi. În acest an, organizatorii acțiunii de sărbătoare au oferit doamnelor și domnișoarelor din Bălți peste 700 de lalele.

Reprezentantele sexului frumos au mulțumit pentru cuvintele sincere, au pozat cu florile în mîini și au menționat că le face plăcere că bărbații adevărați nu uită de ele și nu le lasă fără de atenția lor.

Amintim că asemenea urări în ajunul Zilei Internaționale a Femeilor au devenit deja o tradiție. Către ziua de 8 Martie, activiștii „Partidului Nostru” felicită reprezentantele sexului frumos cu ocazia sărbătorii și transmit cele mai sincere și calde urări din partea președintelui formațiunii, Renato Usatîi.