„Puterea noastră este în unitate”. Cea mai tînără organizație teritorială a „Partidului Nostru” și-a ales conducerea

07 Mai 2018 5.055

Una dintre cele mai tinere Organizații Teritoriale ale „Partidului Nostru” și-a desfășurat sîmbătă conferința de dare de seamă și realegeri. Astfel, în calitate de președinte al OT a fost ales vicepreședintele raionului Cantemir, Sergiu Butuc, iar locțiitorul acestuia este primarul orașului Cantemir, Roman Ciubaciuc.

Candidatura lui Butuc a fost înaintată de vicepreședintele „Partidului Nostru” Elena Panuș, care, potrivit ei, este cea mai potrivită. Prin urmare, pentru vicepreședintele raionului s-a votat unanim.

„Vă mulțumesc pentru încredere. Sper că nu vă voi dezamăgi. Am să mă strădui să fac față și să fiu alături de voi, dar numai atunci cînd și voi veți fi alături de mine. Fiindcă puterea să știți că este în adevăr, dar numai atunci cînd cei care luptă pentru adevăr sînt uniți și sînt împreună. Doar împreună vom putea să izbutim ceva”, a declarat Butuc.

Tot în cadrul conferinței a fost aleasă componența Biroului și Consiliului Organizației Teritoriale, precum și Comisia de revizie. La fel, în cadrul ședinței zece tineri s-au alăturat aripei tinere a OT. Adresîndu-se către delegații prezenți la Conferință, Elena Panuș a menționat că Organizația Teritorială Cantemir este una dintre cele mai tinere.

Ea a adăugat că este mîndră de această echipă: „au venit într-un partid antisistem, nu un partid care este la putere și stă bine merci, care nu are probleme. Sîntem unica forță de opoziție, nucleul care a rămas în Moldova și vrea ceva să schimbe”.

Printre prioritățile stabilite de delegați au fost cele privind campania electorală, precum și alegerile locale generale care trebuie să aibă loc în 2019.