„Partidul Nostru” cere eliberarea manifestanților reținuți!

06 Mai 2016 686

Formațiunea politică a calificat perchezițiile și arestările participanților la protestul din 24 aprilie drept teroare împotriva propriului popor

 

„Partidul Nostru” condamnă vehement acțiunile de intimidare întreprinse de regimul de guvernare împotriva propriilor cetățeni, se menționează în declarația partidului politic.

„PN” consideră inadmisibilă răzbunarea autorităților față de cetățenii noștri care, prin intermediul unui protest democratic organizat pe 24 aprilie, și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunile nedemocratice ale regimului. Batjocura față de oamenii care își apără drepturile pe străzi, trebuie să înceteze imediat. Teroarea nu va aduce nici stabilitatea pe care o vrea regimul, nici bunăstarea pe care și-o doresc cetățenii țării noastre. „Partidul Nostru” solicită eliberarea imediată a cetățenilor reținuți”.

Amintim că joi, 5 mai, patru participanți la acțiunea de protest organizată de Platforma DA pe 24 aprilie, au fost reținuți pentru 72 de ore după perchezițiile efectuate la domiciliul acestora. Liderii Platformei civice DA au solicitat eliberarea celor reținuți și încetarea intimidării și terorii împotriva protestatarilor.