Partidul Nostru: Nimeni nu trebuie să se simtă singuratic şi abandonat de Anul Nou!

29 Decembrie 2015 1.479

Activiştii PN din toate raioanele ţării împart din magia sărbătorilor de iarnă persoanelor aflate în dificultate, oferindu-le cadouri şi momente de bucurie cu ocazia sărbătorilor de iarnă.  

În ajun de Revelion, în toată ţara, în toate raioanele Republicii Moldova, activiştii Partidului Nostru vizitează casele de copii şi orfelinatele, familiile defavorizate, copii cu dizabilităţi şi pe toate persoanele aflate în dificultate.

În această săptămână membrii organizaţiilor teritoriale ale partidului, condus de Renato Usatîi, au organizat mai multe acţiuni de caritate şi au oferit cadouri celor mai trişti.

Organizaţia teritorială a Partidului Nostru din sectorul Buiucani al capitalei a organizat un adevărat maraton de Revelion.  Membrii organizaţiei au colectat fonduri şi după ce au identificat toate adresele celor care au nevoie de ajutor au pornit cu daruri pe la case

Luni, 28 decembrie, activiştii au mers la matineul de Anul Nou organizat la Casa copilului „Preafericitul Iosif” de pe strada Onisifor Ghibu. Activiştii le-au adus micuţilor dulciuri, fructe  şi un enorm acvariu cu peşti. Surprinşi de surpriza plăcută, copii s-au distrat de minune la matineul dedicat Anului Nou.

 

Новый год с. Буюкань, Дом ребенка   

 Activiştii organizaţiei teritoriale a Partidului Nostru din sectorul Botanica al capitalei au vizitat în ajun de Revelion grădiniţa de tip internat pentru copii cu dizabilităţi Nr. 74 din Chişinău.

Oaspeţii de la Partidul Nostru au asistat la matineul de Revelion organizat de una dintre grupele grădiniţei, iar la final i-au felicitat pe micuţi şi dascăli cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi le-au oferit daruri, inclusiv echipamente de uz casnic necesar instituţiei. Copii s-au bucurat de momentele fercite, iar conducerea instituţiei au adus mulţumiri pentru susţinere activiştilor Partidului Nostru.

Organizaţia teritorială Botanica a Partidului Nostru împreună cu mai mulţi chişinăuieni desfăşoară deja al doilea an consecutiv acţiuni de caritate, în special prin ajutorarea copiilor bolnavi din această grădiniţă.

„Aceşti copii au nevoie de atenţie şi grijă mai mult decât oricine. Finanţarea oferită de stat nu este suficientă pentru tot ce este necesar instituţiei, de aceea este bine-venit orice ajutor oferit.”, susţin activiştii.

Pe data de 31 decembrie membrii acestei orgaizaţii PN vor vizita o familie cu trei copii, aflată în dificultate financiară.  

 

Organizaţia teritorială PN a sectorului Centru din capitală a organizat un matineu dedicat sărbătorilor de iarnă, care a adunat peste 200 de copii din toate sectoarele şi suburbiile oraşului.  Programul cultural al evenimentului a fost elaborat de oaspeţi împreună cu micuţii, care au avut parte de multe emoţii pozitive şi bucurie.

 

Şi oraşul Basarabeasca trece printr-o perioadă grea. Din cauza crizei economice de la Calea Ferată, angajaţii instituţiei nu şi-au primit salariile de trei luni, iar acum în ajun de sărbători unii nu mai au cu ce îşi întreţine familile.  

În aceste condiţii, organizaţia teritorială a Partidului Nostru din Basarabeasca a susţinut iniţiativa consilierului raional Oleg Fedco şi a primarului oraşului Valentin Cimpoeş şi a organizat  un eveniment cultural pentru copiii din aceste familii. Peste 350 de copii s-au adunat în sala de festivităţi a Casei de Cultură, unde a venit Moş Crăciun cu câte un dar pentru fiecare. În aceste zile, cu ajutorul organizaţiei Partidului Nostru din Basarabeasca, Moş Crăciun a ajuns cu daruri la peste 500 de copii.

Mai mult, daruri din partea PN, dar şi din partea Primăriei Basarabeasca, au primit şi 9 veterani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei care locuiesc în oraş, iar în ajun de Revelion activiştii PN vor vizita copii cu dizabilităţi şi familiile defavorizate din localitate.

бессарабка