“VOM DEVENI UN EXEMPLU PENTRU ÎNTREAGA ȚARĂ”. RENATO USATÎI A PRELUAT OFICIAL FUNCȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI BĂLȚI

11 Noiembrie 2019 941

La Bălți a avut loc ședința de constituire a Consiliului municipal. Astfel, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi și-a preluat oficial funcția de șef al capitalei de nord.

 

“Sarcina noastră este să fim un consiliu municipal exemplar. Voi face tot posibilul ca să asigur un dialog cu toate fracțiunile și consilierii independenți. Trebuie să rezolvăm problemele cetățenilor. Trebuie să facem totul pentru a ne asigura că oamenii nu sunt dezamăgiți de noi”, a declarat Renato Usatîi, în adresarea sa către consilieri.

Convins că dialogul și cooperarea sunt căi sigure pentru îmbunătățirea calității vieții oamenilor, Usatîi și-a reiterat disponibilitatea de a se întâlni cu toți cei care susțin acest deziderat și vor veni cu diverse idei.

„Sunt deschis pentru dialog cu agenții guvernamentale și ONG-uri. Totodată, fiecare angajat al Primăriei va putea ajunge la mine. O să mă asigur că acest lucru se întâmplă”, a subliniat Usatîi.

La aceeași ședință, membrul Partidului Nostru, Elena Grițco a anunțat despre crearea în Consiliul municipal Bălți a fracțiunii Partidului Nostru, formată din 23 de persoane și pe care o va conduce.

“Îi salut pe toți consilierii. Contez pe o bună conlucrare care va oferi Bălțiului rezultate frumoase”, a declarat Grițco.

Renato Usatîi a devenit primar al municipiului Bălți cu 62% din votul cetățenilor. Magistrații i-au validat mandatul vinerea trecută. Atunci, Usatîi a declarat într-o intervenție live pe Facebook că Bălțiul se află acum în pragul unei noi etape.