(VIDEO) Apelul lui Usatîi către guvernare: nu vom admite abuzuri în raport cu bălțenii sau cetățenii din alte localități

21 Octombrie 2019 1.008

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care a învins, conform rezultatelor preliminare, în alegerile de duminică pentru funcția de primar al mun. Bălți, a declarat, după miezul nopții, într-o intervenție în direct pe Facebook alături de echipa sa în Consiliul municipal Bălți, că nu va admite ca guvernarea de la Chișinău să comită abuzuri în raport cu bălțenii sau cetățenii altor localități. 

„Vom colabora cu toți cei care doresc cu adevărat să schimbe ceva în acest oraș. Bălțiul va fi orașul celor care vor să schimbe țara în bine”, a declarat Renato Usatîi.

Liderul PN a îndemnat tinerii care au idei și proiecte pentru dezvoltarea orașului să le discute cu viitoarea nouă administrație a mun. Bălți.

„Veți găsi susținere totală”, a dat asigurări Usatîi, precizând că Bălți trebuie să devină un puternic centru din regiunea de nord a țării.

De asemenea, Renato Usatîi a declarat că Partidul Nostru a învins, duminică, în primul tur de scrutin în cinci orașe importante din nordul și sudul țării, iar în alte patru, cu certitudine, candidații formațiunii politice vor învinge în turul doi. În Consiliul municipal Bălți, potrivit calculelor lui Usatîi, PN va avea în jur de 24 de consilieri, adică va deține o majoritate confortabilă.

La alegerile locale din 2015, Partidul Nostru a câștigat funcția de primar în 43 de localități, inclusiv zece orașe.