„Vom demonstra că știm și putem”. OT „Partidul Nostru” Ocnița a desfășurat conferința de dare de seamă și realegeri

05 Iunie 2018 2.493
 Organizația Teritorială Ocnița a „Partidului Nostru” a desfășurat conferința de dare de seamă și realegeri în cadrul căreia a fost ales noul președinte al OT, Andrei Manoilă. Totodată, delegații au analizat ultimii patru ani de activitate, pe care au notat-o ca fiind una de nota zece.
 
Potrivit președintelui nou-ales al organizației, delegații au ales noua conducere a OT – componența Biroului și Consiliului organizației, precum și Comisiei de revizie. Printre prioritățile OT de perspectivă imediată Manoilă a scos în evidență următoarele – pregătirea către alegerile locale, precum și cele parlamentare, creșterea rîndurilor formațiunii și fortificarea organizației. Comentînd nota acordată de către delegați pentru activitatea OT, președintele organizației a subliniat că fracțiunea „Partidului Nostru” în consiliul raional este una de opoziție și, în pofida presiunii asupra aleșilor locali, aceasta continuă să demonstreze rezultate extraordinare.
Printre altele, vicepreședinții „Partidului Nostru” au analizat împreună cu cei prezenți și situația politică curentă în Moldova. Nicolai Țipovici le-a spus activiștilor că Interpol a recunoscut că liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a fost anunțat în căutare internațională din motive politice.
Adresîndu-se către delegați, acesta a subliniat că „noi trebuie să mergem înainte”. „Noi trebuie să îndreptățim acel credit de încredere care ni l-au acordat cetățenii. Vom demonstra întregii țări că știm și putem!”.