Organizația de Tineret a „Partidului Nostru” a desfășutat campionatul de mini-fotbal

09 Aprilie 2016 1.306

Echipa Universității Tehnice din Moldova a luat cupa „PN”, în lupta dintre echipele a șase instituții de învățămînt care au participat la turneu

 

Astăzi în complexul sportiv „Megapolis Mall” a avut loc campionatul de mini-fotbal sub egida Organizației de Tineret a „Partidului Nostru”.

La turneul pentru cupa „Partidului Nostru” au participat șapte echipe: șase echipe care reprezentau instituțiile de învățămînt mediu și superior, precum și echipa Organizației de Tineret a „PN”. Pe teren au ieșit tinerii fotbaliști ai Universității de Stat din Moldova, Universității de Educație Fizică și Sport, Universității Tehnice, Academiei de Studii Economice, Colegiului de Informatică și Liceului „Hiperion”.

Turneul a durat cîteva ore. În rezultatul meciurilor tensionate victoria a aparținut echipei Universității Tehnice din Moldova care, în finală, i-a învins pe cei de la Universitatea de Educație Fizică și Sport. Locul trei a fost ocupat de echipa Liceului „Hiperion”.

Vicepreședintele „Partidului Nostru”, Nicolai Țipovici” și reprezentantul FC „Zarea” Adrian Bogdan au înmînat premiile, echipament sportiv pentru cei mai buni fotbaliști ai turneului.