Mitul despre „binefăcătorul” Șor a fost risipit – locuitorii din Orhei susțin „Partidul Nostru”

11 Octombrie 2018 3.802

Șeful organizației teritoriale Orhei a „Partidului Nostru”, Serghei Colceac și activistul PN Eduard Pleșca, împreună cu vicepreședinții formațiunii Elena Panuș, Ilian Cașu și Elena Grițco au vizitat orașul Orhei. Locuitorii au întîmpinat cu bunăvoință oaspeții, le-au spus despre dorințele și speranțele lor, le-au împărtășit grijile și problemele.

Mulți orășeni se apropiau de sine stătător pentru a se saluta, a transmite urări de bine și chiar pentru a face poze comune.Potrivit locuitorilor din Orhei, toți înțeleg perfect că, ceea ce reprezintă primarul orașului lor și de unde are bani pentru proiectele sale populiste. Cuvinte aparte de „mulțumire” oamenii au expus în adresa așa-numitor magazine sociale – chiar și aici comerciantul întreprinzător, care a furat miliardul, încearcă să tragă pe sfoară. De exemplu, pîine pentru săraci, care se vinde în magazinele lui Șor, potrivit locuitorilor de Orhei, nu e deloc ieftină, dacă e să iei în calcul că are doar 300 de grame: „Am obosit de minciuna în care trăim de cîțiva ani”, au spus oamenii întîlniți în piața centrală din Orhei. „La televizor se spune despre proiectele din Orhei, dar noi știm foarte bine care este prețul acestor schimbări.

Totul este populism, iar realitatea nimeni n-a anulat-o – trăim în cea mai săracă țară a Europei, țara este distrusă, din Moldova a fost furat un miliard, rudele și prietenii noștri s-au împrăștiat prin toată lumea”. Pe pagina sa de Facebook, Ilian Cașu a scris că i-a devenit clar – „la Orhei Renato Usatîi are mulți susținători. Oamenii așteaptă revenirea liderului „Partidului Nostru” în țară”, iar „divinitatea lui Șor este un mit”: