Mesajul de felicitare al primarului orașului Rîșcani, Victor Bogatico, prilejuit de aniversarea celor 418 ani de la fondarea localității

21 Septembrie 2020 1.921

Primarul de Rîșcani, Victor Bogatico, a felicitat locuitorii orașului cu ocazia hramului localității, marcat în fiecare an odată cu sărbătoarea creştină a
Nașterii Maicii Domnului.

“În legătură cu situația epidemiologică, nu o să putem sărbători ziua orașului. Cu toate acestea, vrem să simțim atmosfera de sărbătoare, în oraș să fie totul bine. Depunem toate eforturile pentru ca localitatea noastră să se dezvolte”, a spus Bogatico într-o înregistrare video pe Facebook.

Cu ocazia sărbătoririi hramului, tradițional, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a oferit în dar localității, încă în luna august 2020, 200 de mii de lei pentru pavarea trotuarelor.
Partidul Politic “Partidul Nostru” aduce sincere urări de bine tuturor locuitorilor orașului Rîșcani și primarului, Victor Bogatico. Vă dorim să aveți parte de prosperitate, noroc și inspirație pentru realizarea celor mai ambițioase planuri. Împreună vom contribui la prosperarea oraşului dumneavoastră!

Cu mult respect, echipa Partidului Nostru!