Mesajul de felicitare al Partidului Nostru adresat locuitorilor satului Fundurii Vechi, Glodeni

07 Iunie 2020 3.692

“Partidul Nostru” felicită călduros locuitorii din Fundurii Vechi, Glodeni cu prilejul sărbătoririi Hramului localității!
Respectând frumoasa tradiție, instituită de liderul formațiunii, Renato Usatîi, de a oferi un cadou cu ocazia marcării Hramului satului sau orașului patronat de un membru al Partidului Nostru, și satul Fundurii Vechi va primi un dar din partea fundației de Caritate “Renato Usatîi”, fiind vorba de un teren de joacă. Suntem convinși că acest cadou îi va bucura pe cei mai mici dintre săteni, cărora le urăm tot binele din lume, alături de familiile lor.
Dragii noștri, fie ca Sfânta Treime, sărbătoare pe care o marcăm astăzi, să vă aducă sănătate, pace, înțelegere și prosperare localității frumoase în care trăiți. Sfântul Duh să pogoare peste dumneavoastră cu binecuvântări de sus și să vă îndrume în continuare la schimbări spre bine pentru comunitate, ca să avem o viaţă mai bună aici, acasă. Doar unindu-ne forţele vom reuşi să ducem la bun sfârșit toate începuturile noastre.
Încă o dată, vă dorim multă sănătate, prosperare, realizări frumoase și numai zile senine, cu îndemnul de a păstra în suflet ceea ce aveţi mai frumos şi mai sfânt – dragostea de neam și de tradiţiile transmise din strămoși. Sărbătoare luminată!