MEMBRUL PARTIDULUI NOSTRU, MARGARITA RĂDUCAN, ÎNDEAMANĂ PRIMĂRIA ȘI CMC SĂ ATRAGĂ ATENȚIE LA PRINCIPALELE PROBLEME ALE ORAȘULUI

15 Noiembrie 2019 2.195

Igiena din autobuzele care circulă pe străzile Capitalei lasă de dorit. O spune membrul Partidului Nostru, Margarita Răducan. Într-un live pe Facebook ea a declarat că de la fondarea Parcului Urban de Autobuze, în Stația de spălarea a acestor autovehicule nu s-au făcut niciun fel de lucrări de reparație. Plus la toate, multe dintre ele au termenul de exploatare depășit.

“Există în PUA autobeze vechi cu termenul de exploatare depășit și care prezintă un pericol enorm pentru oameni. Nu vreau să mă gândesc la faptul că atunci când aceste autobuze se vor defecta pe drum să se întâmple ceva cu rudele noastre sau cu noi înșine și doar atunci să batem alarma”, spune cu îngrijorare Margarita care încearcă în acest fel să atragă atenția aleșilor locali asupra adevăratelor probleme ale orășenilor.

Ea se mai arată indignată că în ciuda modernizărilor și a investițiilor anunțate, muncitorii de la Spații Verzi sunt nevoiți și azi să-și facă lucrul fără tehnica și echipamentul necesar.

“Vreau să atrag atenție multstimaților consilieri și domnului primar, care atât de frumos în campania electorală a vorbit despre acel proiect de modernizare a Chișinăului, că până în ziua de azi muncitorii de la “Spații Verzi” cară frunzele cu țoala și sunt transportați cu camioane de pe timpul lui Hrușciov. Oameni nu au echipament și nici tehnică.” 

Margarita a adăugat că o altă problemă este situația de la Î.M. “Lumteh”, care are patru autospeciale cumpărate încă pe timpul lui Urechean. 

“Întreprinderea nu a mai primit bani de la buget, iar angajații nu au posibilitatea să-și facă lucrul eficient.” Mai mult decât atât, spune Răducan “Atunci când cineva cere “Lumteh” să se schimbe un bec sau să vină un specialist, trebuie să aștepte cu lunile pentru că dispeceratul înregistrează cererea, care rămâne prăfuită undeva pe poliță.” 

Membrul PPPN a subliniat că autoritățile locale trebuie în mod prioritar să atragă atenție lifturilor din blocurile locative, pentru că cele mai multe dintre acestea sunt vechi și prezintă un pericol enorm pentru oameni.

“Partidul Nostru va fi portavocea oamenilor și a orașului în întregime și vom atrage atenție asupra adevăratelor probleme”, a declarat Margarita Răducan.