Partidul Liberal Democrat din Rusia a felicitat “Partidul Nostru” pentru succesele obținute în alegerile locale generale

24 Octombrie 2019 1.091

Partidul Liberal Democrat din Rusia a felicitat “Partidul Nostru” pentru succesele obținute în alegerile locale generale.

Partidul Liberal Democrat din Rusia a adresat oficială lui Renato Usatîi și Partidului Nostru pentru victoria obținută în alegerile locale la Bălți și alte patru orașe din Moldova. Anton Morozov, membru al Comitetului pentru Relații Externe al Dumei de Stat din Rusia, a declarat că acest lucru se datorează campaniei electorale de succes.

Deputatul PLDR a amintit că o serie de candidați ai Partidului Nostru au intrat în runda a doua a alegerilor, care va avea loc pe 3 noiembrie. „Partidul Nostru” își crește constant prezența în administrațiile publice locale din Moldova, împărtășind astfel tendința rusă și europeană de întărire a opoziției centriste și afirmând eșecul regional al actualului guvern”, se arată în adresarea de felicitare a PLDR.

Partidul Nostru și PLDR au semnat Acordul de Parteneriat și Cooperare în martie 2017.

În primul tur al alegerilor locale generale, candidații PN au devenit primari în 11 localități. 20 de candidați ai formațiunii au intrat în turul doi.