USATÎI L-A FELICITAT PE VLADIMIR JIRINOVSCHI CU OCAZIA ANIVERSĂRII FONDĂRII PLDR

13 Decembrie 2017 2.637

Cea mai veche formaţiune parlamentară de opoziţie a Rusiei – PLDR sărbătoreşte 28 de ani de la fondare. Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, i-a expediat o scrisoare de felicitare preşedintelui Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovschi.

În scrisoarea de felicitare se menţionează că „fondarea Partidului Liberal Democrat din Rusia a fost dictată de timp şi a devenit o piatră de temelie în formarea politică a Federaţiei Ruse. Rolul Dumneavoastră istoric, în calitate de lider al partidului, a permis milioanelor de ruşi să obţină încrederea în ziua de mîine, sentimentul de mîndrie pentru Patria lor şi să înţeleagă misiunea importantă a Rusiei pe arena internaţională. Adevărata libertate, protecţia drepturilor cetăţenilor indiferent de naţionalitate, renaşterea unui stat rus democratic puternic şi prosper – aceste idei de program ale PLDR sînt apropiate şi înţelese de către lumea civilizată”.
„În luna martie a acestui an, am semnat un acord important – de prietenie şi colaborare între partidele noastre. Pentru noi, acesta a fost un pas important şi responsabil, care confirmă unitatea principiilor care stau la baza ambelor formaţiuni politice. Vom fi bucuroşi să dezvoltăm colaborarea interpartinică şi ne mîndrim cu sinceritate de prietenia şi parteneriatul politic dintre noi” – se spune în scrisoarea de felicitare semnată de Renato Usatîi.

Поздравительное письмо