La Bălți se lucrează și noaptea pentru finalizarea reparației unei străzi importante din oraș. Bordurile vechi au fost deja înlocuite cu altele noi

16 Septembrie 2020 796

Lucrările de reparație a străzii Decebal din Bălți au loc în regim alert. Bordurile vechi au fost deja înlocuite cu altele noi. Totuși pentru a finaliza munca în termen, autoritățile municipale au aplicat restricții de circulație. Excepție se face numai în orele de vârf: dimineața între 7:00 și 10.00 și în a doua jumătate a zilei de la16:00 până la 19:00.

”Înțelegem că elevii trebuie să ajungă la școală, de aceea nu vom suspenda circulația în orele de vârf. Rugăm bălțenii să dea dovadă de răbdare și înțelegere. Am așteptat mult să înceapă reparația acestei străzi. Muncitorii vor lucra și noaptea”, a declarat primarul interimar, Nicolai Grigorișin.

Pentru că elevii învață în două schimburi, din cauza pandemiei, va fi elaborat un grafic temporar de circulație a autobuzelor, astfel încât copiii să ajungă la timp la ore, iar adulții – la serviciu, a mai spus Grigorișin.

”Vom elabora un grafic de circulație al autobuzelor, pentru ca elevii care învață în schimbul doi să poată ajunge la școală. Vom discuta acest subiect cu poliția și transportatorii, pentru a stabili orarul și traseele. Din cauza acestui disconfort trebuie să ne înarmăm cu răbdare, în schimb vom avea un drum de înaltă calitate”, a adăugat Grigorișin.