Locuitorii din Comrat susțin pe deplin „Partidul Nostru” și îl așteaptă pe Renato Usatîi

27 Octombrie 2018 3.278

Vicepreședinții „Partidului Nostru”, Elena Panuș, Ilian Cașu și Elena Grițco au vizitat orașul Comrat. Împreună cu consilierii consiliului local al orașului Dumitru Levinti și Maxim Mihaliuc, conducerea partidului a avut multiple întîlniri cu locuitorii capitalei autonomiei găgăuze. Potrivit lui Ilian Cașu, „locuitorii din Comrat susțin „Partidul Nostru”, au încredere și îl așteaptă cu nerăbdare pe Renato Usatîi”.

Mulți locuitori din Comrat au menționat că doar reprezentanții „Partidului Nostru”, veniți din Chișinău, nu se tem să meargă fără pază și comunică sincer, deschis cu poporul. În cadrul întîlnirilor vicepreședinții formațiunii au relatat oamenilor despre situația din țară și despre agenda politică a „Partidului Nostru”, aflat în opoziție.

Amintim că, în decursul lunii curente, vicepreședinții PN au vizitat deja municipiul Bălți și raioanele Glodeni, Soroca, Orhei, Drochia, Cahul, Rezina, Basarabeasca și Edineț, unde au desfășurat sute de întîlniri cu locuitorii din satele și orașele țării, cu activiștii și susținătorii „Partidului Nostru”.