Chișinăuienii: Ciubașenco – la Președinția Moldovei! Continuă colectarea semnăturilor în susținerea candidatului „Partidului Nostru”

08 Septembrie 2016 1.004

În cadrul campaniei naționale de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea la alegerile prezidențiale a candidatului „Partidului Nostru”, Dumitru Ciubașenco, deja au avut loc zeci de întîlniri, în cadrul cărora mii de cetățeni și-au arătat susținerea pentru Ciubașenco.

 

Una dintre aceste întrevederi a avut loc în ajun, în „Parcul Afganezilor” în sectorul Rîșcani al capitalei.

„Eu cu Renato Usatîi am fost la Cahul, Comrat, Orhei, Bălți, în Chișinău inclusiv, am avut foarte multe întîlniri. Pete tot am fost primiți cu căldură. Este un sentiment deosebit și foarte plăcut. Oamenii semnează de bună-voie, nu-i impune nimeni. Sîntem convinși că acești oameni vor vota pentru noi la alegeri”, a declarat el.

Despre nivelul înalt de încredere față de Ciubașenco vorbește și numărul mare de doritori de a discuta cu el, de a poza împreună cu candidatul național. Orășenii îi exprimă susținerea lui Ciubașenco, urîndu-i victorie la alegerile prezidențiale.

Chișinăuienii prezenți la întîlnire vorbesc despre condițiile insuportabile de viață din Moldova. Unii au făcut trimitere la hoțiile autorităților, lipsa locurilor de muncă pentru tineri. Cu toate acestea, orășenii și-au exprimat încrederea că anume candidatul „Partidului Nostru” va putea schimba situația spre bine.