Ilian Cașu: Dodon refuză dezbaterile electorale, pentru că-i este frică să răspundă la întrebări incomode

15 Septembrie 2020 978

Președintele Igor Dodon a declarat că nu va participa la dezbateri cu alți candidați, cel puțin până la al doilea tur de scrutin. Unul dintre fruntașii Partidului Nostru, Ilian Cașu consideră că acest refuz este cauzat de frica șefului statului față de posibilele întrebări incomode, adresate de către oponenții săi.
”În timpul unor dezbateri electorale, candidatul Renato Usatîi îl poate face praf pe Dodon, deoarece acesta a promis multe, dar n-a realizat nimic. Dacă urmărim posturile TV afiliate președintelui, se creează impresia că totul merge ca pe roate, dar, de fapt, lucrurile stau invers”, a menționat Cașu.
El i-a propus șefului statului să răspundă la întrebările oamenilor în cadrul unei transmisiuni online și astfel va afla de câtă încredere se bucură
”El nu va ști ce să răspundă. Poate turna minciuni fără să roșească, însă întrebările incomode îl pot distruge pe Igor Dodon”, afirmă Ilian Cașu
Alegerile prezidențiale programate pentru 1 noiembrie. Până în prezent, CEC a înregistrat doi candidați – pe Renato Usatîi și pe Andrei Năstase. În urma tragerii la sorți, Usatîi va fi primul în buletinele de vot. Restul candidaților, inclusiv Igor Dodon și Maia Sanda, încă nu au colectat semnăturile pentru a fi înregistrați de CEC în calitate de candidați la alegerile prezidențiale.