Cahul: Plahotniuc poate îmbrăca patru cămăși anti-glonț, dar asta nu-l va salva de votul poporului împotriva regimului său

15 Octombrie 2018 3.761

Vicepreședinții „Partidului Nostru” Elena Panuș, Ilian Cașu și Elena Grițco au vizitat raionul Cahul, unde, împreună cu conducătorul organizației teritoriale Sergiu Rența, Eduard Pleșca și alți activiști, au comunicat cu locuitorii satului Colibași și a orașului Cahul.

O discuție vie și interesantă au avut reprezentanții PN cu oamenii întîlniți la piața din satul Colibași. Un bătrîn care s-a prezentat drept Ion a spus că „Plahotniuc poate îmbrăca și patru cămăși anti-glonț, dar asta nu-l va salva de votul poporului împotriva regimului său banditesc”, despre aceasta a scris Ilian Cașu pe pagina sa de Facebook:

După aceasta, echipa „Partidului Nostru” a mers la Cahul, unde împreună cu activiștii locali au mers la piața orașului. Locuitorii orașului înțeleg foarte bine ce se întîmplă în țară. Oamenii spun deschis – că n-au de ce să le fie frică, Plahotniuc, Șor și Dodon se țin de putere prin forță și minciună. „Ei fură atît de mult, încît oamenilor nu le rămîne nimic”, de aceea în țară e sărăcie și distrugere, spun oamenii.

Amintim că în decursul lunii curente, vicepreședinții au vizitat deja municipiul Bălți, raioanele Glodeni, Soroca, Orhei Drochia și Edineț, unde au desfășurat zeci de întîlniri cu locuitorii din sate și orașe, cu activiști și susținători ai „Partidului Nostru”.