Cahulul și-a ales delegații pentru participarea la Congresul „Partidului Nostru”

12 Februarie 2017 937

Organizația Teritorială Cahul a „Partidului Nostru” a desfășurat conferința în cadrul căreia au fost aleși delegații pentru participarea la cel de-al cincilea Congres extraordinar al formațiunii.

În cadrul manifestării au participat circa 200 de activiști ai „Partidului Nostru” dintre care 23 au fost aleși pentru participarea la Congresul „Partidului Nostru”. Potrivit coordonatorului OT Cahul a „Partidului Nostru”, Sergiu Rența, „criteriile de selectare corespund principiului de 1:13”. „S-a pus accent pe primari, consilierii locali și raionali, precum și cei mai activi membri ai partidului, care au participat la activitățile de partid”, a declarat Rența.

Potrivit vicepreședintelui „Partidului Nostru” Ilian Cașu, „cel mai important este că noi am avut o discuție sinceră, de parcă am fi într-o familie mare”. „Așa este în toate organizațiile teritoriale a „Partidului Nostru””.
Potrivit lui Dumitru Ciubașenco, în acest week-end se încheie ședințele organizațiilor teritoriale, în rezultatul cărora la Congres au fost selectați 820 de delegați.

Pe lîngă asta, în cadrul conferinței, o intervenție în direct a avut și liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi. Activiștii partidului au analizat Conferința, precum și activitatea politică ulterioară a formațiunii.