Cu ocazia hramurilor fundația lui Usatîi a donat peste o jumătate de milion de lei pentru orașele și satele Moldovei

22 Noiembrie 2016 989

Conform tradiției deja formate, banii au fost transferate către localitățile în care posturile de primar sunt ocupate de către reprezentanții ”Partidului Nostru”.

Cu ocazia zilei Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil în peste 200 de localități din Moldova este sărbătorit hramul. Președintele ”Partidului Nostru” Renato Usatîi i-a felicitat pe locuitorii acestor localități.

”Fiecare an pe 21 noiembrie în țara noastră este sărbătorită ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil. Astăzi hramul este sărbătorit în peste 200 de localități din țara noastră, inclusiv orașele Cahul, Hîncești, Șoldănești și Glodeni. Din toată inima vă felicit cu această ocazie și vă urez fericire, noroc, succes și prosperitate”.

Totodată, Usatîi a remarcat și dificultățile cu care se confruntă autoritățile locale.

”În condițiile, în care autorităților nu le pasă cum trăiesc oamenii simpli și de ce au ei nevoie, iar majoritatea oficialilor sunt preocupați doar de bunăstarea personală, numărul problemelor crește. Foarte greu le vine îndeosebi primarilor de opoziție. Deci mai mulți ani la rînd, cu ocazia hramului eu ofer ajutor localităților, în care posturile de primar sunt ocupate de reprezentanții ”Partidului Nostru”. În acest an eu am decis să ofer ajutorul bănesc în sumă de 500 de mii de lei localităților Glodeni, Șoldănești, comunei Ocnița, raionul Ocnița și satului Mihailovca, raionul Cimișlia, pentru dezvoltarea infrastructurii”. Astfel, ajutorul financiar au fost oferit tuturor primarilor reprezentaților ”Partidului Nostru”.

”În condițiile, cînd autoritățile centrale nu pot și nu vor să ajute comunitățile se rezolve niște probleme elementare, în ajutor vine fundația. Este un ajutor foarte mult apreciat. În continuare, după posibilități, fundația va mai oferi ajutor”, a declarat vicepreședintele ”Partidului Nostru” Ilian Cașu, în timpul concertului organizat în orașul Șoldănești.

”Noi îi suntem recunoscuți fundației ”Renato Usatîi”, pentru ajutorul financiar, care într-adevăr este necesar. Din banii aceștia va fi procurat un tractor, de care orașul are nevoie”, a declarat la rîndul său primarul orașului Șoldănești Ion Cuculescu.

Pe de altă parte, cu ocazia hramului orașului Glodeni, cu suportul fundației ”Renato Usatîi” în centrul orașului a fost organizat un concert grandios, cu participarea vedetelor autohtone printre care au fost – Natalia Gordienco, Vitalie Dani, Doredos, Cristina Croitoru și Natalia Barbu. La concertul, care a strîns cîteva mii de oameni, s-au adunat și locuitorii satelor adiacente.

Totodată, locuitorii orașului Glodeni au fost felicitați de către fostul candidat la postul de președinte din partea formațiunii ”Partidului Nostru” și directorul fundației ”Renato Usatîi” Elena Grițco. ”Din partea ”Partidului Nostru” și liderul acestuia, Renato Usatîi, vă dorim fericire, sănătate și bunăstare. Vă mulțumim pentru sprijinul pe care îl acordați. Din partea noastră, vă promitem că vom continua să facem fapte bune atît în Glodeni, cît și prin toată Moldova”, a declarat Ciubașenco. ”În afară de acest concert minunat, fundația ”Renato Usatîi” oferă primăriei Glodeni 150 de mii de lei, care vor fi acordate pentru dezvoltarea localității”, a declarat Grițco.

”Noi îi suntem foarte recunoscători fundației ”Renato Usatîi” pentru o sărbătoare frumoasă, pe care el ne o oferă. Grație ajutorului lui, Glodeni va deveni un oraș și mai confortabil”, a declarat de pe scenă primarul orașului Glodeni Stela Onuțu.

Echipa ”Partidului Nostru” acordă ajutorul financiar orașului Șoldănești

Ajutorul financiar este acordat satului Mihailovca

Acordarea ajutorului bănesc în comuna Ocnița, raionul Ocnița