Ilian Cașu: „Partidul Nostru” își va anunța candidatul la funcția de președinte după anunțarea candidatului puterii

02 August 2016 971

„Partidul Nostru” își va anunța candidatul la funcția de președinte, după anunțarea candidatului din partea puterii, asemenea declarație a făcut vicepreședintele formațiunii Ilian Cașu, în cadrul emisiunii „Nezavisimoe mnenie” de la postul de televiziune ITV.

 

„Noi vrem să înțelegem cine va fi candidatul din partea puterii, de la Partidul Democrat. Deocamdată nu este clar. Dacă vorbim despre șanse, atunci aceste sondaje care au fost făcute publice pînă acum – nu spun despre nimic, pentru că atunci cînd în cursă va intra reprezentantul „Partidului Nostru” și reprezentantul regimului de guvernare, atunci vom putea vorbi despre șanse”, a subliniat Cașu.

Vorbind despre strategia „Partidului Nostru”, vicepreședintele formațiunii a subliniat că ei încă mai au dubii dacă vor avea loc alegerile sau regulile vor fi modificate din nou în timpul jocului. Ilian Cașu a anunțat că formațiunea politică și-a pregătit strategia, în caz că alegerile, totuși, vor avea loc, și este pregătită să participe la alegeri în orice timp.

„Avem anumite calcule în echipă, în partid. Cum să desfășori campania, cum să prezentăm societății candidatul nostru, cum să mobilizăm electoratul pentru susținerea candidatului nostru. Le știm pe toate astea, avem experiență. Cum scria dramaturgul român Ion Luca Caragiale: puțină răbdare!”, a conchis vicepreședintele PN.