Hramul orașului Drochia: Mulți oaspeți și staruri ale estradei naționale, focuri de artificii și emoții de neuitat

29 August 2018 4.828

Mii de locuitori ai orașului Drochia s-au adunat marți, 28 august, în centrul orașului pentru a sărbători împreună hramul localității.

În această zi Drochia a fost vizitată și de o mulțime de oaspeți. Din Chișinău, pentru a transmite cele mai calde urări din partea președintelui „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a venit și vicepreședintele formațiunii Ilian Cașu. Acesta a menționat că Drochia devine mult mai frumoasă și primitoare avînd la conducere un asemenea primar cum este Nina Cereteu, alesă din partea „Partidului Nostru”. Printre oaspeții de onoare au fost și delegații din străinătate, veniți din orașele înfrățite cu Drochia – Kolomîi din Ucraina și Rădăuți și Dorohoi din România. Șefii delegațiilor, la fel, i-au urat orașului prosperitate și dezvoltare, iar locuitorilor bunăvoință și bunăstare.

Programul festiv a început încă din primele ore ale zilei, la Biserica cu hramul Adormirii Maicii Domnului. Ulterior, locuitorii orașului au putut participa la multiple evenimente culturale și sportive desfășurate în localitate. Trebuie de menționat că și pentru copii în oraș au lucrat gratuit multiple centre de atracție. Seara localnicii s-au adunat la concertul festiv cu participarea starurilor estradei naționale Natalia Proca, Victoria Lungu, Adrian Ursu și alții.
Sărbătoarea s-a încheiat cu focuri de artificii.