Automobiliștii îi acordă vot de neîncredere președintelui în cadrul acțiunii Partidului Nostru “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”

31 Iulie 2020 1.091

Acțiunea Partidului Nostru “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” a continuat astăzi pe bulevardul Renașterii Naționale din Capitală, în fața Circului. La fel ca și la flashmob-urile anterioare, automobiliștii au dat curs îndemnului membrilor și activiștilor Partidului Nostru și au semnalizat încontinuu. Imaginile video vorbesc de la sine.
”Igor Nicolaevici, astăzi am venit la circ, cu gândul să te găsim aici, pentru că la Președenție oricum nu stai. Aici cu siguranță sunt locuri vacente de clovni. Tu ești cel mai bun clovn din țară, dar aici ai fi cu salariul meritat, dar nu cu cel de președinte. Vino aici, vei fi primit fără casting. În perioada de pandemie ți-ai bătut joc de popor. 771 de oameni s-au dus în pământ din cauza voastră. Va veni ziua când vei răspunde și pentru asta. Igor Nicolaevici, pleacă! Noi nu mai avem nevoie de tine și nu-ți vom mai permite să-ți bați joc de cetățeni”, a declarat unul dintre liderii Partidului Nostru, Eduard Pleșca.
”Domnule Dodon, sunteți o persoană neprofesionistă, nu vă duce mintea să conduceți o țară. Prin acest claxon, oamenii vă acordă votul lor de neîncredere. E timpul să plecați. Domnule Dodon, de bine ce-ți este, nici nu mai ții minte prin ce țări te-ai odihnit, în timp ce cetăținii acestei țări, care ți-au dat vot de încredere, mor de foame, nu au cu ce își hrăni copiii și achita facturile. Unde sunt garanțiile, acele compensații și îndemnizații promise pe perioada pandemiei, despre care ai tot vorbit la televizor? Nu sunt, pentru că toți banii au mers pentru odihna și confortul pe care îl ai la ziua de azi. Domnule Dodon, aceste semnale ale șoferilor sunt dovada că nu vei mai fi președinte. Sigur știi asta și de aceea încerci să lichidezi toți concurenții electorali, care au șanse reale să câștige alegerile”, a spus un alt fruntaș PPPN, Elena Grițco.
Iar un alt lider al formațiunii, Ilian Cașu, făcând referire la reacția șoferilor, l-a îndemnat pe Dodon să nu candideze la prezidențiale.
”Continuăm sondajul popular contra lui Dodon. Cetățenii liber, în stradă, se pronunță îmăpotriva lui Dodon. Judecând după reacția șoferilor, Dodon nici n-ar trebui să participe la alegerile prezidențiale.”

Membrii și simpatizanții Partidului Nostru au decis să organizeze un astfel de flashmob pentru a-i arăta șefului statului, Igor Dodon, adevărata atitudine a cetățenilor față de el, dar și pentru a-i dovedi că sondajele pe care le prezintă nu sunt altceva decât un fals. Iar reacțiile oamenilor nu se lasă așteptate. Sute de automobiliști dau curs zilnic apelului membrilor și simpatizanților Partidului Nostru și semnalizează. Prima acțiune a Partidului Nostru “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” a avut loc în data de 10 iulie, în fața Președinției. Ulterior, flashmob-uri similare au fost organizate la Bălți, Orhei, Glodeni, Strășeni și în raionul Anenii Noi. O acțiune a avut loc și lângă Reședința de Stat de la Condrița, în ziua în care șefului statului avea o întâlnire cu presa. Atunci, membrilor și simpatizanților Partidului Nostru s-a alăturat și liderul formațiunii politice, Renato Usatîi.