“Jucați murdar!” Victor Bogatico avertizează că socialiștii vor împărți foi volante false

01 Noiembrie 2019 973

Socialiștii intenționează să împartă la Râșcani, în această noapte, foi volante false despre candidatul la funcția de primar al orașului, Victor Bogatico. Despre aceasta Bogatico a atenționat într-o postare pe Facebook.

“Am aflat astăzi că socialiștii intenționează să împartă, în această noapte, prin oraș foi volante false despre mine. Ei folosesc aceste metode murdare pentru că nu-i duce capul să desfășoare o campanie electorală corectă”, a comentat Bogatico, candidat la funcția de primar al orașului din partea Partidului Nostru.

În acest context, el a scris că oligarhul nu a dispărut, locul lui Plahotniuc fiind ocupat acum “de Igor Dodon și gașca lui care construiesc o nouă Moldovă, post-plahotniuchistă”.

“Jucați murdar, domnilor de culoare roz. Doar că n-o să vă ajute să câștigați la Râșcani, la fel cum nu v-a ajutat nici la Bălți”, a mai scris Bogatico, contracandidatul căruia în turul 2  al alegerilor locale, care va avea loc duminică, este reprezentantul PSRM.

Reamintim că la alegerile locale din acest an, socialiștii au desfășurat la Bălți o amplă campanie murdară, în încercarea de a-l discredita pe Renato Usatîi, care însă a câștigat alegerile din primul tur, pe 20 octombrie, acumulând peste 60% din voturile bălțenilor.