Grigorișin: Puterea hoțească și banditească din țară a adus cuțitul pînă la os

25 Aprilie 2018 1.411

Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar al capitalei de nord a țării Nicolai Grigorișin a avut o întîlnire cu alegătorii, în cadrul căreia au fost analizați pașii de dezvoltare și în continuare a municipiului Bălți. Despre aceasta Grigorișin a scris pe rețelele de socializare.

„Desfășor întîlniri cu alegătorii, analizăm problemele dureroase. Despre ce vorbesc oamenii? Despre pensiile, salariile și compensațiile mici, despre cum reușesc să împărțească puținii bani avuți pentru hrană, medicamente și plăți comunale. O supraviețuire săracă și dureroasă. Puterea hoțească și banditească din țară a adus cuțitul pînă la osul oamenilor. În fapt, lucrînd toată viața, pensionarii în Moldova au cîștigat doar pentru o mîncare ieftină și plăți mizerabile din partea guvernării și deputaților cocoțați în fotolii confortabile. Pentru plățile comunale, multora nici nu le ajunge”, a scris el.

Potrivit lui Grigorișin, angajații din sectorul bugetar abia de își pot împărți veniturile: „munca grea și ingrată, salariile – mizerabile. Iar prețurile tot cresc. Iată aceasta este atitudinea reală puterii față de oameni! Te temi să trăiești în Moldova. Riști să nu supraviețuiești”.