Feerie de Revelion la Bălți: Concert grandios și distracție la maximum în capitala de nord

01 Ianuarie 2017 1.177

O adevărată feerie a avut loc în noaptea de 31 decembrie în piața principală din Bălți, unde zeci de mii de persoane s-au adunat la invitația primarului capitalei de nord a Moldovei, Renato Usatîi pentru ca împreună să sărbătorească Anul Nou.

Un concert grandios, discotecă, distracție la maxim și cadouri pentru copiii, care au venit la sărbătoare cu părinții lor, au confirmat: Bălți și în 2017 a devenit capitala celui mai frumos Revelion din Moldova.

Bălțenii și vizitatorii orașului au fost felicitați, de pe un ecran uriaș, de către primarul Bălțiului, Renato Usatîi. Urările sale au fost însoțite de focurile de artificii din Piața Roșie. Mesajul lui Usatîi a fost întâmpinat de bălțeni cu aplauze și scandări „Re-na-to”.

Bălțenii l-au primit pe scenă cu multă căldură și pe viceprimarul orașului, Igor Șeremet, însoțit de echipa de consilieri municipali. Cu entuziasm a fost salutată și apariția pe scenă a echipei Basco Bălți, care a fost premiată cu 200 de mii de lei pentru succesul de la sfârșit de an, din Cupa Moldovei. Banii au fost acordați de Renato Usatîi, din fondurile sale personale.

Vedetele concertului au fost Natalia Gordienco și Ionel Istrati, dar și trupele Edict, Lume și SunStroke Project. Bălțenii au avut parte și de un impresionant foc de artificii, în timp ce copiii au putut să interacționeze cu artiși costumați în personaje de poveste, care le-au oferit cadouri. O discotecă a continuat până dimineața, nimeni nedorind să plece acasă.