Raionul Glodeni – pentru Dumitru Ciubașenco!

06 Octombrie 2016 1.218

Consilierii Consiliului raional și orășenesc Glodeni, precum și consilierii unui șir de sate din raionul Anenii Noi au semnat declarația în care s-au exprimat pentru susținerea candidatului „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Dumitru Ciubașenco.

Precizăm că, în urma votării pe Internet, care are loc pe site-ul votum.md, în raionul Glodeni, Dumitru Ciubașenco este, la ziua de astăzi pe primul loc cu rezultatul de 43% din voturi.

„În condițiile, cînd Moldova este un stat capturat de regimul oligarhic, calea propusă de Dumitru Ciubașenco privind dizolvarea Parlamentului este unica corectă și eficientă”, în speță, se arată în declarația semnată de consilieri.

Alegerile prezidențiale trebuie să rezolve problema eliberării Moldovei de regimul de guvernare, nu să rezolve problemele personale sau de partid ale candidaților. Dumitru Ciubașenco este unicul candidat care și-a asumat în mod public obligațiunea ca, în caz de victorie, să dizolve Parlamentul și să desfășoare alegeri parlamentare anticipate. De aceea, noi îl susținem pe Ciubașenco și acțiunile sale, pe care el trebuie să le întreprindă în privința eliberării Moldovei de interlopii care au capturat puterea.

Declarația a fost semnată de consilierii consiliilor locale ale raionului Glodeni, ale orașului Glodeni, comuna Balatina și satele Sturzovca și Funduri Vechi, raionul Glodeni.

Голосование на сайте Votum.md